Sopa cremosa de Calabaza, Batata y Papa

Sopa cremosa de Calabaza, Batata y Papa

Hey everyone, it is Louise, welcome to my recipe page. Today, we're going to make a special dish, Sopa cremosa de Calabaza, Batata y Papa. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Sopa cremosa de Calabaza, Batata y Papa is one of the most popular of current trending meals in the world. It's enjoyed by millions daily. It is easy, it's quick, it tastes yummy. They are nice and they look wonderful. Sopa cremosa de Calabaza, Batata y Papa is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Sopa cremosa de Calabaza, Batata y Papa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Sopa cremosa de Calabaza, Batata y Papa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Sopa cremosa de Calabaza, Batata y Papa is 4 a 5 porciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Sopa cremosa de Calabaza, Batata y Papa estimated approx 35-40 minutos.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Sopa cremosa de Calabaza, Batata y Papa using 12 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Esta receta es muy especial para mi ya que fue creada por mi pura experiencia, la realice varias veces hasta que encontré la mejor de todas, espero que la disfruten se las traigo con mucho amor.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Sopa cremosa de Calabaza, Batata y Papa:

  1. 1/2 calabaza anco cortada en cubos (puede ser pelada o no)
  2. 1 batata mediana dulce en cubos
  3. 1 papa mediana en cubos
  4. 1 zanahoria en rodajas (puede ser pelada o no)
  5. 1 cebolla de verdeo o 1/2 común
  6. 1/2 morrón de cualquier color
  7. 1 diente ajo del tamaño que gusten
  8. Perejil fresco a gusto
  9. 1 cubito verduras (caldito)
  10. Sal y pimienta a gusto
  11. Aceite cualquier tipo con
  12. Opcional: queso cremoso o 1 cucharada de queso crema

Instructions to make to make Sopa cremosa de Calabaza, Batata y Papa

  1. Lavamos y pelamos todo. Cortamos en cubos calabaza, batata y papa. Los cubos tienen que ser todos del mismo tamaño, o todos grandes o todos chicos. Y la zanahoria en rodajas que sean asimétricas a los cubos, ni muy anchas ni muy finas. Picamos cebolla (de verdeo o común), morrón del color que gusten y el ajo (que puede ir entero, sin el brote por supuesto). No hay drama en el tamaño de estos ya que no influye en nada, los anteriores son por su cocción. Les dejo arte por acá:
  2. Seguimos, colocamos todos los ingredientes anteriores en la olla con un chorritin de aceite, salpimentar y agregar el cubito de verduras. Doramos un poco esta situación así sueltan sabores hermosos. Miren que bello:
  3. Por último, luego de dorar aproximadamente por 5 a 8 minutos, agregamos agua hasta CASI cubrir los ingredientes, a mi me gustan que sobresalgan un poco los cubos, no queda ni tan chirlona ni tan cremosa. Lo dejamos por 15 minutos más o menos dependiendo del tamaño de los cubos y rodajas.
  4. Cuando vean que ya están cocidos (pinchas con un cuchillo y se rompe) tiramos perejil fresco, licuamos o mixeamos y tenemos terrible sopa.
  5. Opcional: luego de licuarla o mixearla, tirar la cucharada de queso crema, un toque de licuado más y servimos. O agregamos pedacitos de queso cremoso en el plato y servimos bien caliente, Un espectáculo.
  6. También les dejo como dato que si no tienen zanahoria, ajo, perejil, morrón o ganas de dorar y quieren tirarle el agua y adiós picho, se puede. Probé todo y es valido. Pero así cómo esta todo en la receta, la verdad que es mil veces mejor. Espero que la disfruten gente. Saludos.

As your experience and self-confidence expands, you will certainly find that you have much more natural control over your diet and also adjust your diet plan to your individual preferences in time. Whether you intend to serve a recipe that makes use of less or even more active ingredients or is a little more or less spicy, you can make straightforward modifications to achieve this objective. In other words, start making your recipes in a timely manner. When it comes to standard cooking abilities for beginners you do not need to discover them but just if you understand some simple cooking methods.

This isn't a total guide to fast and very easy lunch recipes yet its good food for thought. Ideally this will get your innovative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your household without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this special food Recipe of Quick Sopa cremosa de Calabaza, Batata y Papa. Thanks so much for reading. I am sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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