Olla gitana
Hello everybody, it is Brad, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Olla gitana. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.
Olla gitana is one of the most popular of recent trending foods on earth. It's enjoyed by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes delicious. They're fine and they look wonderful. Olla gitana is something which I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Olla gitana, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Olla gitana delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Olla gitana is 6 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Olla gitana using 15 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Olla gitana:
- 150 g garbanzos
- 150 g alubias blancas
- 100 g judías verdes
- 100 g calabaza
- 1 pera grande
- 1/2 cebolla
- 1 tomate
- 1 rebanada pan
- 50 g almendras
- 2 dientes ajo
- Agua
- Aceite de oliva
- Sal
- Colorante
- 1 cucharada pimentón
Steps to make to make Olla gitana
- Deja los garbanzos a remojo durante 12 horas cubiertos con abundante agua Las alubias las dejas a remojo también con abundante agua y durante 12 horas
- Pon una cazuela a fuego medio y echa las alubias, previamente escurridas, las cubres de agua y cuando el agua este caliente añades los garbanzos y se dejan que hiervan a fuego medio unos 35 minutos. Si tienes prisa puedes usar garbanzos y alubias de bote que ya vienen cocidas.Lavas los garbanzos y las alubias para quitarles restos de conservantes y colocas las alubias en una olla con agua fría, cuando caliente incorporas los garbanzos y dejas hervir el conjunto.
- Pasado ese tiempo añade a la cazuela la calabaza pelada y troceada, la pera pelada y cortada en cuartos y las judías verdes Echa bien de colorante. Vierte agua fría hasta que todo esté bien cubierto y lo remueves bien, Lo dejas a fuego medio que hierva durante 30 minutos.
- Mientas prepara el sofrito y la picada.
- Prepara una picada de ajos, almendras y pan que aportaran mucho cuerpo. Pon una sartén a fuego medio y echa 2 cucharadas de aceite, cuando este caliente añade la rebanada de pan troceada, la sofríes hasta que empiece a estar dorada. Añade los ajos y la almendras, los sofríes todo durante un par de minutos. Échalo todo en le mortero y lo machacas bien hasta que esté bien picado. Resérvalo para luego.
- Prepara un sofrito En la misma sartén la pones a fuego medio y echas otras 2 cucharadas de aceite de oliva Cuando este caliente añade la cebolla bien picada, echa un poco de sal y sofríela hasta que empiece a estar doradas. Agrega el tomate troceado, lo sofríes unos 4 minutos y echas el contenido del mortero que habías reservado. Lo remueves bien y echa el pimentón. Lo sofríes unos segundos.
- Pasados los 30 minutos de cocción de la cazuela echa el sofrito, lo remueves todo bien y lo dejas que se cocine 5 minutos más. Retira la cazuela del fuego y ya lo puedes servir.
As your experience and also confidence expands, you will find that you have extra natural control over your diet regimen and adapt your diet regimen to your personal tastes in time. Whether you wish to serve a dish that utilizes fewer or more active ingredients or is a little essentially zesty, you can make easy adjustments to attain this objective. Simply put, begin making your recipes on time. As for basic food preparation abilities for novices you do not require to learn them however only if you grasp some simple food preparation strategies.
This isn't a full guide to fast as well as easy lunch dishes however its great something to chew on. Ideally this will certainly obtain your creative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family members without doing a lot of square meals on your journey.
So that's going to wrap this up for this special food How to Prepare Favorite Olla gitana. Thank you very much for reading. I am confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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