Pastel de carne mixta, y bien a la mía
Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Pastel de carne mixta, y bien a la mía. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.
Pastel de carne mixta, y bien a la mía is one of the most popular of current trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It is easy, it's quick, it tastes delicious. Pastel de carne mixta, y bien a la mía is something that I've loved my whole life. They are nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Pastel de carne mixta, y bien a la mía, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel de carne mixta, y bien a la mía delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pastel de carne mixta, y bien a la mía is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pastel de carne mixta, y bien a la mía estimated approx 63 minutos.
To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Pastel de carne mixta, y bien a la mía using 8 ingredients and 21 steps. Here is how you cook that.
Yo no me acuerdo, pero creo que así se llamaba, de todos modos, importa un bledo, ya que al ser de primera, carece de sentido el nombre.
Ingredients and spices that need to be Get to make Pastel de carne mixta, y bien a la mía:
- 600 g carne picada mixta, vacuna y cerdosa
- 4 papas
- 1/2 Kg apio rabo
- 1/2 calabaza chica
- 1 cebolla grande
- 1 pimiento verdolaga
- 250 g muzzarella
- 10 aceitunas negras descarozadas y de agua y sal
Steps to make to make Pastel de carne mixta, y bien a la mía
- Arrancams cortando la mitad de la calabaza, la parte última y ahuecada, llena de semillaje, este, del que nos deshacemos, igual que el cascaraje.....Y naturalmente escuchando a RATAS CALIENTES, DE F-Z
- Contnuamos.......Con el apio rabo igual que con la calabaza pero sin ocuparnos de las semillas.
- E igual que con el paso anterior, con las papas en este
- Llegó en tiempo de la cebolla, esta que pelamos y cortamos a piachiere.
- Y empezamos a dorar en el sartén ateflonado con unas gotas de aceite, y luego de 1min. en él le adozamos una cucharadita y mdedia de sal gruesa.
- Seguimos con el morrón verdoso, al que no pelamos, pero sí cortamos justo como se nos ocurra........
- Y al sartén......
- También le llegó el tiempo a la carne picada.
- La que vamos desmenuzando lo mejor que salga y le damos una ají molideada de una cuharita aprox.
- Así ha de quedar luego de unos 10min. a fuego lenteja.......
- Sacamos del frazco las diez aceitunas que necesitamos......las demás las comemos durante el proceso.
- A estas las cortamos justo de la manera que se nos ocurra.
- Y las zampamos a lo frito, revolvemos y......
- Ponemos el agua ya caliente (de calefón) a hervir.
- Ahora cortamos la muzzarella...
- Y la aplicamos en el sartén...También ponemos las papas y los huevos que salieron pasados por agua, ya que me olvide de medir el tiempo, y también me los comí
- Ahora enfuentamos a lo del sartén en una fuente de horno, dándole una forma convexa y circular, a la espera del puré
- Así ha de quedar. Visto de costau.
- Aplicamos la calabaza y el apio rabo a la cacerola hirviente, donde las papas tubieron un poco de ventaja7-8min. quizás.
- Y luego de unos diez más las aplastamos formando un puré y cubrimos el relleno carnivoro y muzzarelleado...
- Decoramos con dos jalapeños como ojelis, dos aceitunas como agujeros de ñata y un pepino en vinagre como boca.......Y al horno unos diez minutos.
As your experience and also self-confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more natural control over your diet regimen and also adapt your diet regimen to your individual preferences over time. Whether you want to serve a recipe that utilizes fewer or even more components or is a little bit essentially zesty, you can make basic adjustments to accomplish this goal. Simply put, begin making your dishes promptly. When it comes to fundamental cooking skills for newbies you don't need to discover them however only if you understand some straightforward cooking techniques.
This isn't a total overview to fast and also easy lunch dishes yet its excellent something to chew on. With any luck this will get your creative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your household without doing too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap it up for this special food Steps to Make Favorite Pastel de carne mixta, y bien a la mía. Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment