Crujiente de chocolate y crema de galleta caramelizada

Crujiente de chocolate y crema de galleta caramelizada

Hello everybody, it's Jim, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Crujiente de chocolate y crema de galleta caramelizada. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Crujiente de chocolate y crema de galleta caramelizada is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it is fast, it tastes delicious. They are nice and they look wonderful. Crujiente de chocolate y crema de galleta caramelizada is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Crujiente de chocolate y crema de galleta caramelizada, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crujiente de chocolate y crema de galleta caramelizada delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can have Crujiente de chocolate y crema de galleta caramelizada using 11 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

#RecetasNavidad. Con ésta receta quiero felicitar la Navidad a toda la comunidad que formamos está gran familia. FELICIDADES COOKPAD👨‍🍳

Ingredients and spices that need to be Take to make Crujiente de chocolate y crema de galleta caramelizada:

  1. 300 gramos chocolate negro
  2. 100 gramos chocolate con leche
  3. 200 gramos galleta lotus
  4. 300 gramos nata para montar
  5. 60 gramos azúcar
  6. 30 gramos yema de huevo
  7. grosellas
  8. almendras crocanti
  9. azúcar glass
  10. castañas asadas y peladas
  11. pipas de calabaza

Instructions to make to make Crujiente de chocolate y crema de galleta caramelizada

  1. En recipientes diferentes pondremos los chocolates y los fundiremos al baño María.
  2. Mientras se funden los chocolates preparamos un papel vegetal sobre la mesa y tener a mano una rasqueta para alisar el chocolate.
  3. Verter el chocolate negro sobre el papel vegetal y alisar con la rasqueta hasta obtener una plancha fina de unos 3 mm.
  4. A continuación verter el chocolate con leche por toda la plancha en forma de hilo y desordenado, como formando vetas. Al principio no se notará pero después veréis una vez frío como se distinguen los dos chocolates.
  5. Antes que llegue a cristalizar lo dividiremos en planchas pequeñas de 3 cm de ancho por 10 cm de largo con ayuda de un cortapizzas. Dejamos que cristalice bien y después podremos romper fácilmente. Podemos conservar en un tuppers hasta su utilización.
  6. Trituramos las galletas hasta hacerlas polvo, esto nos ayudará para luego integrarlas fácilmente. En una olla pondremos la nata, el azúcar y la yema de huevo. Comenzamos a calentar mientras movemos con una varilla. Muy importante no sobrepasar los 85 grados, con ayuda de un termómetro controlamos la temperatura y cuando alcance los 84 grados retiramos del fuego para asegurar.
  7. Inmediatamente echamos la galleta triturada y comenzamos a mover para su total integración. Después pasaremos el brazo de la turmix para llegar a tener una crema suave, homogénea y que está de muerte. 😂Dejamos enfriar para que tome cuerpo, una vez fría pondremos en una manga para luego facilitarnos montar el postre.
  8. Montemos el postre, sobre una plancha de chocolate pondremos unos puntos de crema de galletas lotus. Vamos colocando a nuestro gusto las grosellas, las pipas de calabaza y unas láminas de castaña asada. Para finalizar espolvoreamos azúcar glass por todo el plato y unas almendras crocanti. Espero que os guste y Feliz Navidad a toda la comunidad de Cookpad. 🎉🎊🎉

As your experience and also self-confidence grows, you will discover that you have more natural control over your diet and also adapt your diet to your personal tastes gradually. Whether you wish to serve a dish that uses less or more components or is a bit more or less spicy, you can make easy modifications to attain this goal. Simply put, begin making your recipes on time. When it comes to basic cooking skills for newbies you don't need to discover them yet only if you understand some simple food preparation techniques.

This isn't a full overview to fast as well as easy lunch recipes but its great something to chew on. Hopefully this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare delicious dishes for your household without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this special food Recipe of Super Quick Homemade Crujiente de chocolate y crema de galleta caramelizada. Thanks so much for your time. I'm confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Arroz de otoño 🍁

Yogurt con frutos secos y muesli

Pastel de calabacitas