Tarta"Moka" con Nata

Tarta"Moka" con Nata

Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Tarta"Moka" con Nata. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Tarta"Moka" con Nata is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's simple, it is fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. Tarta"Moka" con Nata is something which I've loved my whole life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Tarta"Moka" con Nata, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tarta"Moka" con Nata delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Tarta"Moka" con Nata is 10--12 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Tarta"Moka" con Nata estimated approx 1hora y 20 min.

To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Tarta"Moka" con Nata using 31 ingredients and 12 steps. Here is how you cook that.

Ésta tarta és una versión "modernizada "al postre que mi madre preparaba siempre en ocasiones especiales. Su sabor me trae muchos recuerdos y quería compartirlo con vosotros!!

Ingredients and spices that need to be Get to make Tarta"Moka" con Nata:

  1. ---- Para el bizcocho:
  2. 180 g harina
  3. 180 g azúcar moreno
  4. 3 huevos
  5. 2 cucharas levadura Royal
  6. 2 cucharas Nescafé o otro similar
  7. 120 g nueces y pipas de calabaza picadas
  8. 2 cucharas leche
  9. 100 ml aceite de girasol
  10. ---- Para el almíbar:
  11. 150 g azúcar blanco
  12. 200 ml agua
  13. 70 ml licor de café (Tia María,Sheridans o otro similar)
  14. ---- Para la crema de relleno y la cobertura:
  15. ---- Crema pastelera:
  16. 500 ml leche
  17. 2 yemas
  18. cáscara de 1 limón
  19. canela
  20. vainilla
  21. 45 g maizena
  22. 30 g mantequilla
  23. 100 g azúcar
  24. ---- Cobertura:
  25. 200 g mantequilla
  26. 200 g azúcar glass
  27. 1 cuchara miel
  28. 1 cuchara Nescafe
  29. ---- Para adornar:
  30. 350 ml nata montada
  31. 50 g azúcar glass

Instructions to make to make Tarta"Moka" con Nata

  1. Para hacer el bizcocho, batimos los 3 huevos con el azúcar, añadimos el aceite, las dos cucharaditas de leche y el café y mezclamos bien
  2. Tamizamos la harina con la levadura y la integramos poquito a poco con movimientos envolventes. Añadimos los frutos secos, mezclando suavemente.
  3. Echamos la mezcla en un molde redondo previamente engrasado y enharinado. Horneamos a 180 grados 30 minutos.
  4. Cuando tengas el bizcocho ya hecho, deja que se enfríe y corta en dos o tres bases/capas (a mi me salieron dos porque mi molde era más grandecito)
  5. Prepara el almíbar: hirviendo el agua con el licor y el azúcar. Cuando hierva 3 minutos,aparta del fuego y moja la primera base de la tarta.Te sobrará almíbar para el resto.
  6. Prepara la crema poniendo calentar 400 ml de la leche junto con el azúcar, la cáscara de limón, canela y vainilla. Mientras se calienta y hierva, batimos las dos yemas con el resto de la leche (100ml) y la maizena, mezclando hasta obtener una textura lisa. Añadimos la mezcla poco a poco junto con la leche la que previamente hemos dejado a fuego muy suave y ya hemos quitado la cáscara de limón. Batimos sin parar unos minutitos (5 max)y veremos que está espesando.
  7. Quitamos del fuego y ponemos la mantequilla (30 g) sin dejar de remover. Cuando está integrada del todo, nuestra crema está hecha.
  8. Untanos crema en la base de bizcocho. Si os han salido dos bases hay que echar toda la crema, si son 3 bases, repartir entre ellos, mojando con el almíbar antes de poner la crema (si está frío, caliéntalo un poco, y si no tienes bastante, prepara un poco más)
  9. Cuando ya tenemos la tarta montada la cubrimos de la cobertura que se hace de una manera muy fácil, batimos simplemente la mantequilla a temperatura ambiente (200 gr)con el azúcar glass, la miel y café, hasta obtener una crema suave. Untar la tarta con cuidado.
  10. Decorar con la nata montada.
  11. Que aproveche !
  12. Riquísima!

As your experience as well as confidence expands, you will certainly find that you have extra all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet to your individual preferences with time. Whether you wish to serve a recipe that uses less or more components or is a little essentially zesty, you can make simple adjustments to accomplish this objective. Simply put, start making your dishes in a timely manner. When it comes to standard food preparation skills for beginners you do not require to discover them yet just if you understand some straightforward cooking methods.

This isn't a complete overview to quick and easy lunch recipes but its great food for thought. Hopefully this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare tasty meals for your household without doing way too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Perfect Tarta"Moka" con Nata. Thank you very much for reading. I am sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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